Medex Bindweefselbehandeling

(anti-aging) Bindweefselbehandeling

Medex anti-aging

Bindweefsel komt in ons hele lichaam voor, het omhult en verbindt organen, zenuwen en bloedvaten. In het bindweefsel zit de basis voor de aanmaak van de voor ons belangrijke stoffen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur. Het dient ook als isolatie en beschermlaag en is verantwoordelijk voor uitwisseling van zuurstof , voedingstoffen en afvalstoffen.

Effectief tegen rimpels, grove poriën, verslapte huid en een slecht doorbloede huid.

Door speciale massagetechniek in het bindweefsel wordt de stamcel gestimuleerd. Deze is degene die voor de aanmaak van een goede kwaliteit collageen, elastine en hyaluronzuur zorgt. De bindweefseltechniek kan op elke huid worden uitgevoerd en heeft in kuurverband ook een zeer goede uitwerking op littekens, rimpels en verslapte huid.

Meer over de anti-age bindweefsel behandeling
Bereikbare effecten van de bindweefseltechniek: Stimulatie huiddoorbloeding: een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen, verjonging van de huidstructuur, stress- reductie door opheffen van onderhuidse verklevingen, verbetering van de huidconditie, verbetering van de opname van werkstoffen, versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel, vevordering van de celdeling, betere huidteint, egale huid, vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens, betere huidweerstand.

 

De behandeling

De bindweefselbehandeling bestaat uit:

  • Reiniging: Hydrofiele olie
  • Diepte reiniging: Deep Clean
  • Peeling: Fruitzuur peeling
  • Vitamine C masker
  • Re-genesis olie ampul
  • Bindweefsel massage
  • Lotion en  dagcrème

Prijzen

Anti-aging bindweefselbehandeling +/- 75 min € 75


 

1 Comment

  1. […] Kortom, het is effectief tegen rimpels, grove poriën, verslapte huid en een slecht doorbloede huid. Lees alles over de bindweefselbehandeling bij ClaryCare. […]