Medex Gezichtsbehandeling

Uw gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is een belevenis en draagt bij aan het luxe gevoel van een mooie huid en verzorgde uitstraling.
U kunt genieten, ontspannen en nieuwe energie opdoen. Tevens kunt u ervaren hoe zeer effectieve werkstoffen en nauwkeurig afgestemde behandelingstechnieken uw huid tot nieuw leven wekken.

Bij mijn behandelingen werk ik met de producten van hannah en Medex. Deze worden speciaal voor professionele huidverzorginginstituten gefabriceerd met de meeste aandacht en samengesteld uit de allerbeste hoogwaardige componenten.

Medex Producten
De speciaal aan u geadviseerde producten zijn te koop in de salon. Ook kunt u de producten straks eenvoudig en op elk moment bestellen via de winkel op mijn website.

Medex behandelingen

Medex bindweefsel

Maak kennis met de anti-aging bindweefselbehandeling van Medex.

Medex Luxe

Bij de Medex luxe  (75 minuten) worden onzuiverheden verwijderd en krijg je een gezichtsmassage, huiddiagnose, bijwerken wenkbrauwen, peeling, masker en een crèmeafsluitend wordt lichte make-up opgebracht. Bij een Medex luxe behandeling kunt u een deelbehandeling toevoegen voor de helft van de prijs.

Medex basis compleet

Een Medex basis compleet (60 minuten) bestaat uit: verwijderen van onzuiverheden of gezichtsmassage, huiddiagnose, bijwerken wenkbrauwen, peeling, masker en een crème. Bij een Medex basis behandeling kunt u een deelbehandeling toevoegen voor de helft van de prijs.

Medex compact

Een Medex compact (30 minuten) bestaat uit reinigen, peeling, masker en crème.

Medex fruitzuur behandeling

De Alpha Hycid fruitzuur behandeling van Medex is zeer geschikt om pigmentvorming, littekens, oneffenheden, slappe huid, acne en huidveroudering te behandelen.

Kuur van 5 behandelingen € 239 *
Kuur van 10 behandelingen € 399 *
(* inclusief producten voor thuis gebruik a € 65,-)

Medex Purus Acne

Een Purus Acne dieptereiniging is kalmerend en werkt intens zuiverend, het is een weldadige verzachting voor de huid, maar ook de vochtigheidsbalans wordt gunstig beïnvloed door dit masker.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.