Medex Gezichtsbehandeling

Uw gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is een belevenis en draagt bij aan het luxe gevoel van een mooie huid en verzorgde uitstraling.
U kunt genieten, ontspannen en nieuwe energie opdoen. Tevens kunt u ervaren hoe zeer effectieve werkstoffen en nauwkeurig afgestemde behandelingstechnieken uw huid tot nieuw leven wekken.

Bij mijn behandelingen werk ik met de producten van hannah en Medex. Deze worden speciaal voor professionele huidverzorginginstituten gefabriceerd met de meeste aandacht en samengesteld uit de allerbeste hoogwaardige componenten.

Medex Producten
De speciaal aan u geadviseerde producten zijn te koop in de salon. Ook kunt u de producten straks eenvoudig en op elk moment bestellen via de winkel op mijn website.

hannah behandelingen

hannah Xpress

In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

hannah Xperience

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Maak hier uw afspraak 

Medex behandelingen

Medex gezichtsbehandeling

Bij de Medex luxe  (75 minuten) worden onzuiverheden verwijderd en krijg je een gezichtsmassage, huiddiagnose, bijwerken wenkbrauwen, peeling, masker en een crèmeafsluitend wordt lichte make-up opgebracht. Bij een Medex luxe behandeling kunt u een deelbehandeling toevoegen voor de helft van de prijs.

Een Medex basis (60 minuten) bestaat uit: verwijderen van onzuiverheden of gezichtsmassage, huiddiagnose, bijwerken wenkbrauwen, peeling, masker en een crème. Bij een Medex basis behandeling kunt u een deelbehandeling toevoegen voor de helft van de prijs.

Een Medex compact (30 minuten) bestaat uit reinigen, peeling, masker en crème.

Medex fruitzuur behandeling

De Alpha Hycid fruitzuur behandeling van Medex is zeer geschikt om pigmentvorming, littekens, oneffenheden, slappe huid, acne en huidveroudering te behandelen.

Kuur van 5 behandelingen € 239 *
Kuur van 10 behandelingen € 399 *
(* inclusief producten voor thuis gebruik a € 65,-)

Medex anti-aging bindweefselbehandeling

Maak kennis met de anti-aging bindweefselbehandeling van Medex.

Medex Purus Acne

Een Purus Acne dieptereiniging is kalmerend en werkt intens zuiverend, het is een weldadige verzachting voor de huid, maar ook de vochtigheidsbalans wordt gunstig beïnvloed door dit masker.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.