Huidverbetering hannah

Huidverbetering hannah

hannah Xperience Bindweefsel 90 min – The total package

De befaamde hannah bindweefselmassage. Deze massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades, het verstevigen van het bindweefsel èn is daarnaast ook heerlijk ontspannend.

Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Ten opzichte van de 75 minuten behandeling zijn de massage’s een stuk langer en intensiever, en heb je nog meer ontspanning en resultaat. Lees verder

Boek deze behandeling (kies voor gezichtsbehandeling 90 minuten)

 

hannah Xperience 75min

Maar liefst 75 minuten wordt er intensief gesport met je huid, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Boek deze behandeling (kies voor gezichtsbehandeling 75 minuten)

 

hannah Xpress 60min – the hour of power

In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

Boek deze behandeling (kies voor gezichtsbehandeling 60 minuten)

 

hannah Meet & Treat  45min  – let’s try hannah

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

Boek deze behandeling (kies voor gezichtsbehandeling 45 minuten)

 

hannah Touch Up 30min

Weinig tijd of geduld, met de hannah Touch Up kunt u genieten van een korte behandeling waarbij de huid intensief wordt gereinigd, gepeeld en gehydrateerd. U staat na 30 minuten weer stralend buiten.

Boek deze behandeling (kies voor gezichtsbehandeling 30 minuten)

 

hannah Clear 45min – acne therapy

De hannah Clear behandeling is geschikt voor de onzuivere huid, waarbij de huid diep zal worden gereinigd en worden hersteld. Voor aanvang van de behandeling worden de huidwaarden gemeten met de hannah Skin Analyzer, om een volledig beeld te krijgen van de huid. Een standaardbehandeling voor acne bestaat echter niet en zal in alle gevallen per persoon worden bekeken.

Een acne behandeling kan worden vergoed door u zorgverzekeraar.

Boek deze behandeling

(kies voor Acne behandelingen -> 45 minuten)

 

hannah Glycolzuur peeling  90 min– Peel and boost!

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Boek deze behandeling (kies voor gezichtsbehandeling 90 minuten)

 

Bootcamp your skin

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!