Make-up

Make-up

Iedere vrouw, die aandacht aan zichzelf besteedt straalt een vrouwelijke charme uit, vaak zoals zij dat van zichzelf niet eens verwachtte. Make-up maakt een vrouw niet mooi, maar het accentueert haar charme.

ClaryCare maakt gebruik van de professionele make-up-lijn  van Malu-Wilz en BeMineral.

BeMineral

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn ontwikkeld door Greet Hoedeman. De make-up lijn bestaat sinds augustus 2012. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt en de foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

MALU WILZ

Het decoratieve assortiment van MALU WILZ Beauté biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccessoires en een modern kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale modemetropolen. Hierbij gaat het om lang houdende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn. Beleef de “Made in Germany” kwalitei

Mogelijkheden

Make-up
Ik verzorg uw make-up tot in de puntjes, rekening houdend met uw gelaatsvorm, kleur van de huid, haar, ogen maar natuurlijk ook uw persoonlijke voorkeuren. Een lichte, natuurlijke make-up, een feestelijke make-up, laat mij weten wat uw wensen zijn.

Bruidsmake-up
Op de mooiste dag van u leven wilt u er zelf natuurlijk stralend uitzien. Een prachtige outfit en kapsel, waarbij een passende bruidsmake-up niet mag ontbreken.

Om het geheel compleet te maken kunnen wij u nagels erbij lakken.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.