Manicure

Uw manicure in Haren

Bij ClaryCare kunt u terecht voor verschillende manicure behandelingen. Uw handen zien er weer verzorgd uit en voelen heerlijk aan!

Uw handen zijn uw visitekaartje. Ze zijn (bijna) altijd zichtbaar en u wilt dat ze er mooi en verzorgd uitzien. Vaak heeft men de neiging om minder mooie handen en nagels te verstoppen, dat is jammer en niet nodig. Om van uw nagels een blikvanger te maken bent u bij de ClaryCare aan het goede adres.

Nieuw: Orly GELFX, met een gellak behandeling heeft u 2-3 weken plezier van uw mooi gelakte nagels. Deze lak blijft mooi en is niet schadelijk voor uw eigen nagels.

Manicure behandeling

Manicure basis
Tijdens de manicure behandeling worden uw nagels in model gevijld en de nagelriemen verzorgd. Uw handen worden heerlijk gescrubd en voorzien van een verzorgende crème. Uw handen worden hierdoor zijdezacht! Ter afsluiting worden uw nagels, indien gewenst, gelakt.

Manicure basis € 25
Manicure basis + lakken € 35

Manicure de luxe
Als manicure basis, maar na de behandeling volgt nog een paraffine pakking.

Manicure de luxe € 55

Orly GELFX
Met een Orly GELFX behandeling heeft u tot 2 -3 weken plezier van uw gelakte nagels. Deze lak blijft mooi en is niet schadelijk voor uw eigen nagels. Een Orly GELFX behandeling bestaat uit een korte manicure behandeling en het aanbrengen van de Orly GELFX.

GEL FX behandeling € 25
GEL FX inclusief manicure basis € 35
GEL FX inclusief manicure de luxe € 55

Verwijderen van GelFX inclusief verzorgen nagels € 25

Ik wil graag meer lezen over Orly GELFX


 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.