Manicure

Uw manicure in Glimmen

Bij ClaryCare kunt u terecht voor verschillende manicure behandelingen. Uw handen zien er weer verzorgd uit en voelen heerlijk aan!

Uw handen zijn uw visitekaartje. Ze zijn (bijna) altijd zichtbaar en u wilt dat ze er mooi en verzorgd uitzien. Vaak heeft men de neiging om minder mooie handen en nagels te verstoppen, dat is jammer en niet nodig. Om van uw nagels een blikvanger te maken bent u bij de ClaryCare aan het goede adres.

Nieuw: Orly GEL FX, met een gellak behandeling heeft u 2-3 weken plezier van uw mooi gelakte nagels. Deze lak blijft mooi en is niet schadelijk voor uw eigen nagels.

Manicure behandeling

Manicure basis
Tijdens de manicure behandeling worden uw nagels in model gevijld en de nagelriemen verzorgd.

Manicure + GELFX / Lakken nagels
Als manicure basis + lakken nagels

Manicure SPA GELFX
Luxe manicure behandeling + lakken nagels

IBX

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.
Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Manicure SPA Paraffine
Luxe manicure behandeling + paraffine pakking.

Orly GEL FX
Met een Orly GELFX behandeling heeft u tot 2 -3 weken plezier van uw gelakte nagels. Deze lak blijft mooi en is niet schadelijk voor uw eigen nagels. Een Orly GELFX behandeling bestaat uit een korte manicure behandeling en het aanbrengen van de Orly GELFX.

Ik wil graag meer lezen over Orly GELFX


 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.