Biologische kruiden peeling (Herbs repair therapy)

Medex Chinese of Aziatische peeling – 100% plantaardige kruiden peeling

herbs_therapyDe Bio Chinese Kruiden Peeling, de unieke biologische peeling van Medex, is ontwikkeld door een dermatoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

De peeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Deze bio peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid en is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam.

Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio Chinese Kruiden Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

De “Medex Herbs Repair Therapy” is samengesteld uit diverse gesteriliseerde kruiden.

Doel: Verbetert de doorbloeding van de huid, stimuleert nieuwe celvormig, regenereert de epidermis, vlakt de huidplooien uit, verbetert de huid van kleur en textuur, verkleint grote poriën, vermindert huid onzuiverheden.

Achtergrond informatie over Herbs Repair Therapy
Componenten zijn o.a. Melissa Officinalis, u bekend als citroenmelisse, maar dan geautoclaveerd. Deze componenten worden ingezet vanwege het herstellend vermogen op de huid. Iedere beschadiging van de huid van welke oorzaak dan ook, zelfs van UV- en omgevingsschade, vindt baat bij Melissa Officinalis.

Het alom bekende pepermuntkruid is rijk aan het zuur Rosmarinic Acid en het heeft een sterk synergetische werking met citroenmelisse. De extra kracht die hierdoor verkregen wordt maakt het haast ondenkbaar om deze twee kruiden niet samen te laten werken. Hetzelfde geldt voor het kiezelzuur van Heermoes. Alle hebben een diepe werking tot in de dermis en vormen zo, naast hun herstellende werking, een blijvend resultaat door de stimulering van de aanmaak van essentiële eiwitten uit aminozuren in de dermis, waaronder de u welbekende eiwitten Collageen en Elastine als ook het Hyaluronzuur.

Al deze werkingen krijgt u rechtstreeks uit de natuur, mits de conservering, sterilisatie en toepassing op de juiste wijze plaatsvindt. Dat is meer dan wat kruiden verzamelen en mixen. Op deze kennis die nodig is om optimaal alle componenten hun werk te laten doen is Medex trots, daarom leest u de naam Medex altijd samen met de toevoeging: Bio Science Cosmetics.

 

De behandeling

De Herbs Repair Therapy bestaat uit:

  • Epileren
  • Reiniging
  • Peeling met fruitzuur en Medex Herbs Repair Therapie
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Gezichtsmassage & masker

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.