Medex Fruitzuurbehandeling

Peeling met fruitzuren  (α-hycid)

A-HYCIDDe Alpha Hycid fruitzuur behandeling is zeer geschikt om pigmentvorming, littekens, oneffenheden, slappe huid, acne en huidveroudering te behandelen.

De fruitzuren in a-Hycid Gel bestaan uit natuurlijk zuren (melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur) die door het lichaam eenvoudig kunnen worden afgebroken. Deze fruitzuurpeeling versnelt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en zorgt voor verbetering van de elastische en plastische eigenschappen van de hoornlaag.

Wil jij ook een stralende, stevige en egale huid? Dan is deze kuurbehandeling echt iets voor jou!

Deze behandeling is geschikt bij een droge huid, acne (acnelittekens), oudere huid (kleine rimpeltjes), (hyper) keratosen, ouderdomsvlekken en hyperpigmentaties. Let op, de peeling met fruitzuren is niet voor iedereen geschikt. 

clary-fruitzuurbehandeling

Achtergrond informatie over Peeling met fruitzuren
De menselijke huid bestaat uit Subcutis (onderhuid), Dermis (lederhuid) en Epidermis (opperhuid). Deze laatste is tevens in  verschillende lagen onder te verdelen. De onderste laag, Stratum Basale, vormt steeds nieuwe huidcellen. Deze cellen gaan mettertijd naar de bovenzijde van de Epidermis en bereiken uiteindelijk de hoornhuid (Stratum Corneum), waar ze als volledige verhoornde, afgestorven huidcellen afgestoten worden.

Deze afschilvering vindt voortdurend plaats, is echter met het blote oog niet te herkennen. Afstoting en vorming van huidcellen zijn bij een gezonde huid in evenwicht waardoor de dikte van de huid gelijk blijft. Echter, bij veel huidaandoeningen gaan deze ‘dode’ huidcellen zich ophopen, waardoor de huid dik en schubbig wordt en haar glans verliest.

De fruitzuren in a-Hycid Gel zijn natuurlijk voorkomende substanties (melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur) en verminderen de sterke samenhang van de hoornhuidcellen en maken daardoor afstoting van de hoornhuid makkelijker.

De soft-peeling a-Hycid Gel stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid, de hoornlaag wordt verminderd in dikte. Bovendien zorgen de fruitzuren voor een vochtigheidsverhoging van de huid.  Ze ziet er gezonder en strakker uit, wordt zacht en soepel.

 

De behandeling

Voorbereiding van de huid thuis

  • a-Hycid Gel 10% pH 3.8
  • Beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met UVA- en UVB-filter

De fruitzuurbehandeling bestaat uit:

  • Reinigen en ontvetten met a-Hycid Spezialpflege (bevat geen alcohol)
  • Peeling met a-Hycid Gel 30%
  • Kalmeren en verzorgen met a-Hycid Neutralisator
  • Beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met UVA- en UVB-filter

Prijzen

Kuur van 5 behandelingen € 239 *
Kuur van 10 behandelingen € 399 *
(* inclusief producten voor thuis gebruik a € 65,-)

Losse fruitzuurbehandeling  € 40

Producten voor thuis gebruik
a-Hycid Gel 10% pH3.8  € 26,40
a-Hycid Spezialpflege  € 41,80
a-Hycid Spezialpflege-A  € 41,80 (special voor acne behandeling)
Set prijs (gel + spezialpflege) € 65,-


 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.