Permanente make-up

Wilt u permanente make-up laten aan brengen?

Bij Schoonheidssalon Glimmen (ClaryCare) helpt Ellen Medema, specialist op het gebied van permanente make-up, u hier graag mee. Elke woensdag is Ellen aanwezig in de schoonheidssalon te Glimmen.

U kunt vrijblijvend een intake gesprek aanvragen. Vul het formulier op deze pagina in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Techniek
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Om pmu nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste. In onze salon in Glimmen wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur. Uiteraard worden alle voorbereidingen voor permanente make-up vooraf goed besproken en afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Mogelijkheden:

PMU intake gesprek (vrijblijvend)
Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en bepalen we welke techniek ik ga gebruiken voor jouw behandeling.

PMU eyeliner
Permanente eyeliner laat jouw ogen spreken en kan onmogelijk uitlopen. Met Permanente eyeliner wordt een strak lijntje tussen de wimperhaartjes geplaatst waardoor je een natuurlijke en vollere oogopslag krijgt.

PMU eyeliner onder (60 min)  € 150,-
PMU eyeliner boven (60 min)  € 165,-
PMU eyeliner onder en boven (120 min) € 285,-

PMU wenkbrauwen
Permanente Make-Up (PMU) is uitermate geschikt voor mensen met dunne, onregelmatige of asymmetrische haargroei van de wenkbrauwen. PMU zorgt voor prachtige wenkbrauwen die bij je passen. Anders dan met potloden en poeders geeft PMU een langdurig resultaat, perfecte vorm en bespaar je veel tijd tijdens het opmaken. Maar ook ideaal gedurende een vakantie, het sporten of een avond stappen.

Het aanbrengen van PMU is ook mogelijk voor zowel mannen als vrouwen die hun wenkbrauwen nagenoeg hebben verloren als gevolg van een medische behandelingen (chemokuren en\of bestralingen). Hier zijn echter wel beperkingen voor het mogen laten zetten en kan alleen geschieden met goedkeuring van uw behandelend arts.

PMU wenkbrauwen (120 min) € 285,-

PMU nabehandeling
Na aanbrengen van van PMU maken we een afspraak voor een nabehandeling. Tijdens deze behandeling werken we aangebrachte PMU nog eens bij zodat u langer van uw aangebrachte Permanente Make-Up kunt genieten. De tijd tussen het eerste inzetten en de nabehandeling is meestal 6 weken. De nabehandeling is onderdeel van de PMU eyeliner en PMU wenkbrauwen en wordt dus niet nog eens extra in rekening gebracht.

Het bijwerken na bijvoorbeeld één of twee jaar is daarentegen wel een aparte behandeling die natuurlijk goedkoper is dan het voor de eerste keer laten zetten van eyeliners en of wenkbrauwen.

PMU correctie
De kwaliteit van de apparatuur en het gebruikte pigment bij PMU is continue aan het verbeteringen onderhevig en het is nu dan ook mogelijk om bij mij eerder gezette PMU (aangebracht door een andere salon) te laten verwijderen of te laten corrigeren. Neemt uw hiervoor contact met mij op!

TIP -> Lees ook de meest gestelde vragen over Permanente Make-Up

Maak een afspraak voor Permanente make-up:

Via telefoon/mail of gebruik het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.