Blog

aug22

Koop uw Medex producten online!

Uw Medex producten kunt u via mij online bestellen op de webshop van Medex.

Klik hier voor de webshop van Medex

 

 

 

Read More
jun05

Alvast een lekker kleurtje met Spray Tan by schoonheidssalon Glimmen

Spray-tan biedt de mogelijkheid om binnen korte tijd jezelf in een mooie bruine teint te hullen en tevens je huid intensief te verzorgen. Het is bovendien het veilige alternatief voor de zonnebank.

Het ingrediënt wat zorgt dat je een mooie bruine kleur krijgt is DHA (Dihydroxyacetone), deze stof wordt gewonnen uit suikerriet. Het percentage DHA bepaalt je kleur. DHA gaat een reactie aan met de bovenste laag van je huid en kleurt deze bruin, dit proces duurt een aantal uren.

Afhankelijk van de vloeistof die je kiest douche je jezelf na een aantal uren en zie je het definitieve eindresultaat wat 5 tot 10 dagen zichtbaar blijft. De kleur vervaagt omdat je dode huidcellen verliest, bij de een gaat dit proces sneller dan bij de ander.

Lees verder!

Read More
jun05

hannah Summerproof in 4 stappen

Een hannah summerproof body in 4 stappen!

Stap 1:

Ga in bad of neem een lekkere douche met de Shower Treatment. Deze herstelt het beschermende vetlaagje van je huid. Je huid voelt na het gebruik van deze doucheolie gevoed aan in plaats van droog en trekkerig. Ook is de Shower Treatment een ideaal scheerproduct.

Stap 2: 

Scrub it off. Weg met die schilfers en hallo nieuwe huid! Met de Scrub Plus verwijder je niet alleen de dode huidcellen, het is ook meteen een stimulerend product.

Stap 3:

Cafeïne! De Body Cream bevat dit geniale ingrediënt. Het heeft een vocht afdrijvende werking, waardoor cellulitis direct zichtbaar minder is. Cafeïne heeft nog veel meer goede eigenschappen, maar als we eerlijk zijn doen die er niet eens toe. We hadden je al bij “cellulitis direct minder zichtbaar” toch?

Stap 4:

Als je dan de voorbereiding hebt gedaan, wordt het tijd om je stevige, glanzende huid te bruinen. Vergeet nu niet om Body Shield SPF50 aan te brengen om jouw huid optimaal te beschermen tegen de zon, zodat je tegelijkertijd ook kunt genieten van al het goeds dat de zon te bieden heeft.

Alle producten zijn op voorraad en kunt u direct bestellen!

 

Read More
mei22

13 juni medisch specialist in Glimmen

Woensdag 13 juni is medische specialist Lysette van Cosmetique totale weer in de Salon aanwezig.

U kunt er terecht voor de behandeling van:

 • Acne / acne littekens
 • Definitief ontharen
 • Couperose
 • Pigmentvlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Huidverjonging / Rimpelbehandeling
 • Huidverstrakking
 • Littekenbehandeling
 • Kalknagels

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

 [···]

Read More
mrt27

Huidtherapie bij ClaryCare en nog meer nieuws!

Heb je de nieuwsbrief gemist? Geen nood, hij staat ook online.

Met onder andere:

 • Workshop Visagie
 • Online een afspraak maken via de website
 • Huidtherapeut in de salon
 • Pracht cadeau: Medex Anti-ageing Skincare
 • Permanente make-up in de salon
 • Nieuwe make-up lijn: Malu Wilz
 • Cupping, massage systeem

Kijk snel!

 

Read More
mrt25

Visagie workshop!

Op woensdagavond 25 april geeft ClaryCare samen met Jollycolors een VISAGIE WORKSHOP!

Draag je al jaren dezelfde make-up? wil je weleens iets anders maar weet je eigenlijk niet precies hoe. Of heb je binnenkort een feestje en wil je er geweldig uit zien? Wat is er dan leuker om gezellig met een groepje vriendinnen een visagie-workshop te volgen.

Make-up en materiaal wordt volledig verzorgd.

Datum: woensdagavond 25 April

Locatie: ClaryCare schoonheidssalon Glimmen

Tijdstip: 19.00 tot 21.30

Kosten: 25 euro (incl. een hapje/drankje visagie-boekje en een afscheidskadootje!)

Het wordt een gezellige avond! Opgeven graag via : info@jollycolors.nl.

Read More
feb01

Medex: Anti-Ageing Skincare set

Deze prachtige set van Medex bestaat uit vijf Anti-Ageing Skincare producten verpakt in een mooie casette met satijnvoering. Ik bied u de allerbeste producten van Medex aan op het gebied van huidverbetering.

 • Al na enkele dagen een zichtbaar mooiere en gladdere huid
 • Voor 3 maanden thuisgebruik
 • Krachtig, natuurlijk en vrij van parabenen en siliconen

U kunt de set nu los bestellen a € 149,95 of in combinatie met een ‘intensive 45 minutes Treatment’ behandeling. Dan betaalt u slechts € 175,-.

Ja, bestel de set! Of maak direct een afspraak voor de set inclusief een behandeling!

 

Read More
jan20

Samen genieten van een duo-behandeling

Samen ontspannen en genieten kan tijdens een duo behandeling.

Speciaal voor een duo-behandelruimte zetten we een extra behandelstoel in de salon, zodat u tegelijkertijd een behandeling kunt ondergaan.

Schoonheidsbehandeling voor 2 personen

U kunt kiezen uit één van onze gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages.

U kiest beide voor dezelfde behandeling van een bepaalde tijd. Tijdens de behandeling wordt er bekeken welke producten het beste bij uw huid passen. De behandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype en waar mogelijk op uw persoonlijke wensen.

Meer informatie over een duo behandeling.

Read More
jan17

Geef een glimlach cadeau

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent.

Stichting Look Good Feel Better organiseert samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Ook ClaryCare doet hier aan mee.
 [···]

Read More
nov20

Huidtherapie bij ClaryCare

Vanaf december is er een nieuwe samenwerking van start gegaan met Cosmetique Totale en ClaryCare, schoonheidssalon Glimmen. Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes. U kunt er terecht voor de behandeling van:

 • Acne / acne littekens
 • Definitief ontharen
 • Couperose
 • Pigmentvlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Huidverjonging / Rimpelbehandeling
 • Huidverstrakking
 • Littekenbehandeling
 • Kalknagels

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

 [···]

Read More
nov13

Veelgestelde vragen over Permanente Make-up

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Wat is mogelijk met permanente make-up?

Permanente Make-up (PMU) is de ideale manier om wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect bijgewerkt te hebben. Bijkleuren met een potlood is niet meer nodig.

Mogelijkheden cosmetisch:

 • wenkbrauwen (hairstrokes, schaduw)
 • eyeliner (infralash, grafic eyeliner)
 • liplijner
 • full-lips
 • schoonheidsstipje

Mogelijkheden medisch:

 • Camoufleren van lichte huid/littekens, ook bijvoorbeeld bij vitiligo
 • Verfraaien van een hazenlip (schizis)
 • Reconstrueren van een tepel en/of tepelhof (na bijvoorbeeld borstkanker)
 • Het donkerder en/of groter maken van een tepelhof
 • Het simuleren van haartjes op het litteken van het hoofd na bijvoorbeeld haartransplantatie.

Is permanente make-up pijnlijk?

De behandelingen zijn niet geheel gevoelloos, maar iedere klant ervaart dit anders. Bij Schoonheidssalon Glimmen werkt onze PMU specialist Ellen zo nauwkeurig mogelijk om de gevoeligheid tot een minimum te beperken. Ook kunt u een half uur van te voren 2 paracetamol innemen.

In de praktijk echter ervaart 90% van de personen een behandeling eerder ‘irritant’ dan pijnlijk.

Is permanente make-up veilig?

Het is bewezen dat PMU geen schade toebrengt aan de gezondheid. In sommige gevallen wordt het toch afgeraden om PMU te ondergaan. Vandaar dat altijd eerst het “informent consent formulier” moet worden ingevuld, zodat wij de medische achtergrond kunnen achterhalen en hier op een veilige en verantwoorde manier mee om kunnen gaan.

Voor wie is permanente make-up?

Voor zowel vrouwen als mannen; voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen. Kortom, permanente make-up is geschikt voor een brede doelgroep.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Gemiddeld houdt Permanente Make-up voor de wenkbrauwen 1 tot 3 jaar en de eyeliner 1 tot 5 jaar (soms zelfs nog langer).

Moet ik zelf de kleur uitzoeken?

Nee, onze specialiste brengt (vrijblijvend) advies uit en vertelt je over de diverse kleuren en hun uitwerking op verschillende soorten huidtypen.

Kan ik gewone make-up aanbrengen op de behandelde huid?

De eerste 5 dagen na de behandeling mag er geen make-up aangebracht worden. Na 5 dagen mag dit wel, de huid is dan dicht en er kunnen dan geen infecties meer ontstaan.

Permanente Make-up is bedoeld om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. Je kunt altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit of tijdens het ochtendritueel.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een Permanente Make-up behandeling bestaat uit twee a drie sessies. Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer anderhalf uur.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezen van de behandeling.

 • De behandelde huid dient gedurende 5 tot 10 dagen droog te worden gehouden. Let op dat u géén water, bodymilk, lotion en make-up op de behandelplaats aanbrengt. Sterk aangeraden wordt om tijdens de eerste 5-10 dagen ‘s avonds enkel een dun laagje vaseline op de behandelde huid aan te brengen, en daarnaast tijdens het douche en voor lippen tijdens het tandenpoetsen.
 • De eerste dagen zullen er hele kleine korreltjes op de huid ontstaan; dit zijn minuscule korstjes. Laat uw huid deze zelf afstoten en krab ze er niet af om littekens te voorkomen.
 • Vermijd eerste week na de behandeling de zonnebank en ook de natuurlijke zon.
 • Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen om infecties te voorkomen.
 • Voor de lippen: smeer de eerste 5 dagen voor het tandenpoetsen de lippen in met vaseline,  drink de eerste uren na de behandelingen door een rietje.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel-vernieuwing zal na een periode van circa 4 tot 8 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Is Permanente Make-up hetzelfde als tatoeëren?

Het lijkt op elkaar. Bij beide wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Want, de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend.

Ik onderga binnenkort een chemotherapie, wat heb ik aan PMU?

PMU kan als ondersteuning goed gebruikt worden voordat u met de therapie start. Wij brengen een schaduw aan tussen de bestaande haartjes, mochten de haartjes door de therapie uitvallen dan heeft u toch tijdelijke wenkbrauwen. U kunt ook op de wimperrand een poederig lijntje laten zetten, zodra de wimperhaartjes uit vallen heeft u toch kleur rondom de ogen. Mocht u geinterreseerd zijn in een van deze behandelingen, houd er dan rekening mee dat er tussen de PMU behandeling en de chemotherapie behandeling minimaal 5 dagen moeten zitten. Dit zodat de behandelplaats genezen is voor de chemotherapie plaats vind.

Aspecten waar u rekening mee moet houden

 • Kleurintensiteit
  Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen.
 • Hygiëne
  Gedurende de eerste twee dagen mag Permanente Make-up niet nat worden. Om hygiënische redenen mag je gedurende 14 dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee.

Afspraak maken

Vrijblijvend een PMU intake gesprek? Dat kan elke woensdag bij ons in de Salon in Glimmen. Wij werken met Ecuri Cosmetics.

Read More
okt26

Cupping, de nieuwe manier van masseren

Cupping therapie is een oude en universele behandelwijze die zowel in het oosten als in het westen voorkwam. Cupping was bijvoorbeeld een manier om gif uit slangenbeten en wonden te halen. De therapeutische toepassingen van cupping zijn in de loop van de tijd steeds verder verfijnd onder invloed van de diverse culturen die cupping zijn gaan gebruiken.

Bij Schoonheidssalon Glimmen werken we met de Bellabaci Cup, deze  heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Lees meer over Cupping

Read More
okt22

Permanente Make-Up specialist in Glimmen

Vanaf woensdag 1 november kunt u bij Schoonheidssalon Glimmen (ClaryCare) ook terecht voor permanente make-up.

Ellen Medema, specialist op het gebied van permanente make-up, is elke woensdag aanwezig in de de salon te Glimmen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en bepalen we welke techniek ik ga gebruiken voor jouw behandeling.

Bekijk alle mogelijkheden en maak direct een afspraak voor een vrijblijvende intake!

 

 

Read More
sep02

ClaryCare sponsort de dames van V.V. Glimmen

ClaryCare schoonheidssalon Glimmen is de nieuwe shirtsponsor van Glimmen/Haren vrouwen 1. OP het fraaie nieuwe shirt van het combinatieteam Glimmen/Haren prijkt ClaryCare op de voorzijde en op de achterzijde van het shirt staat het logo van Slagerij de Buurderij uit Noordlaren.

Meer op vvglimmen.nl

Read More
jul31

Op vakantie? Vergeet je niet te beschermen tegen de zon!

Ga je nog op vakantie, of zit je deze periode veel in de zon? Zorg dan dat je goed beschermd blijft tegen de zon.

Bij mij in de salon heb ik de cremes van hannah ‘Sun Perfection’ voor zowel de lichte tot aan de getinte donkere huid. De Sun Perfection lijn maakt een onderscheid in 3 huidtypes.

Huidtype I-II: dit type staat voor de zeer lichte tot lichte huid

Mensen met dit huidtype worden niet of nauwelijks bruin en verbranden bovendien snel. Dit huidtype vraagt daarom om een hoge mate van zonbescherming, oftewel een SPF High, maar ook om kalmering tegen irritatie en uitdroging.

Juvi Protect 75 ml € 55,-

Huidtype II-III: dit type staat voor de lichte tot licht getinte huid

Mensen met dit huidtype zijn weliswaar gevoelig voor de zon, maar verbranden niet zo snel en worden relatief gemakkelijk bruin. Dit huidtype vraagt om een medium mate van zonbescherming, oftewel een SPF Medium, waarbij bescherming tegen het verlies van voedingsstoffen centraal staat.

High Quality 75 ml € 57,-

Huidtype III-IV: dit type staat voor de getinte tot donkere huid

Iemand met dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt vrijwel nooit, maar heeft wel veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Dit huidtype vraagt om een relatief lage mate van zonbescherming, oftewel een SPF Low, waarbij een belangrijk ingrediënt is toegevoegd om hyperpigmentatie van dit huidtype effectief tegen te gaan.

Fade Treatment 75 ml € 59,-


Full Lips

Je lippen kun je ook beschermen, met hannah Full Lips. Door de toegevoegde SPF 15 zorg je voor goed beschermde, optimaal verzorgde én vollere lippen (helpt tevens de vorming van een koortslip te voorkomen)

Ideaal voor de zomer!

Full Lips € 10,-

 

Bestellen?

Bij aankoop van 2 crèmes krijg je Full Lips cadeau!

Kom langs in de salon of geef het even door. In regio Glimmen/Haren wordt de crème gratis thuis bezorgd.

 

Read More
jul05

Verhuisd!

Meer dan 15 jaar zat ik met mijn salon op het vertrouwde stekje aan de Kroonkampweg in Haren. Daar is nu een einde aangekomen.

Nadat we vorig jaar maart verhuisden van Haren naar Glimmen betrokken we een woning aan de Rijksstraatweg met daar achter een groot pand / kantoorruimte. Het was een van mijn wensen om achter het huis mijn salon te hebben.

Na de verhuizing hebben we ruim een jaar zitten dagdromen, brainstormen, tekenen en ideeën zitten te maken hoe we het pand zouden inrichten. Doen we 1 ruimte, maken we meerdere ruimtes, zoveel wensen, zoveel mogelijkheden, maar ook een budget waar we ons aan moesten houden. Het ging verder, compromissen maken, offertes aanvragen.. totdat we afgelopen maart echt zijn begonnen met de verbouw van het pand.
Na 4 maanden hard werken was het zover. Een nieuwe ruimte en ClaryCare is verhuisd naar Glimmen.

We hebben het pand grondig verbouwd en er is een schitterende ruimte ontstaan voor mijn salon. Ik zit nu op de begane grond, je kunt hier ook makkelijk parkeren en er is een fijne wachtruimte met heerlijke koffie! Ik heb nu zelfs ruimte voor een extra praktijk/ specialist. Dus wie weet ga ik uitbreiden 😉

Kortom, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe stek.

Praktische zaken:

 • Mocht u voor een behandeling komen, parkeren kan aan de Rijksstraatweg of op de oprit.
 • De Rijksstraatweg kan erg druk zijn, dus graag goed uitkijken met in- uitrijden.
 • Het adres is Rijksstraatweg 26. Direct naast ons huis op nr. 28.

Een video impressie:

Een foto impressie na de klik:
 [···]

Read More
mrt09

Brazilian Wax Season!

Wax Season is open in Haren (Groningen)

In Haren en in Groningen is het voorjaar in aantocht, dé periode om weer met waxen te beginnen.  Om de lente te vieren krijg je vanaf 20 maart tot begin zomer (20 juni) bij het waxen van twee verschillende zones (brazilian, benen, armen, etc..) het waxen van de oksels cadeau.

Waarom zou je eigenlijk waxen?

Nou, waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert (Aiii!). Feitje: hoe langer je al scheert, hoe gevoeliger het waxen is! Enfin, scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg, het komt zachter en steeds minder terug. Mits je niet tussendoor scheert. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Je kunt uit de volgende Brazilian Wax behandelingen kiezen:

 • Full Brazilian Wax: Alles weg. Al je schaamhaar wordt verwijderd. Ook van je schaamlippen en tussen je bilnaad
 • Brazilian Strip: Net als de Full Brazilian maar dan met een streepje.
 • Brazilian String: iets meer dan alleen de bikinilijn
 • Boyzilian: Brazilian wax voor Heren

Do’s

 • Gebruik vanaf de eerste dag na je wax behandeling onze Ingrown-X-it Spray (als je gevoelig bent voor ingroei van haren of bijvoorbeld snel last hebt van pukkeltjes op bijv. de bovenlip)
 • Wax met regelmaat voor een optimaal resultaat. Kom afhankelijk van jouw haargroei 3 tot 6 weken na je vorige afspraak terug; je haar moet ten minste 2 mm lang zijn.
 • Scrub vanaf 1 week na de behandeling de huid 3 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingroeiende haren te voorkomen.
 • Neem als je heel gevoelig bent 30 minuten voor de behandeling een paracetamol. Aanradertje!

Don’ts, na de eerste 24 uur na het waxen

 • Neem geen heet bad of hete douche.
 • Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
 • Ga niet naar de sauna.
 • Blijf uit het zwembad én uit zee.
 • Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
 • Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
 • Raak de gewaxte huid niet aan met nagels of vingers (enzovoort!) als die niet brandschoon zijn; lege follikels (haarzakjes) zijn gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën. Gewoon even zo veel mogelijk afblijven!
 • Gebruik geen bruinende crèmes of crèmes met vettige oliën.

Komt u uit Haren of Groningen, kom dan voor het beste Wax resultaat bij ClaryCare uit Haren.

Meer weten over Waxen en de mogelijkheden of bekijk de Prijslijst of maak gelijk een afspraak 🙂

Read More
jan19

Lash Lift (Wimperlifting)

Lash Lift van DKLash is een revolutionaire professionele wimperlifting. Uw eigen natuurlijke wimpers worden gelift zonder valse wimpers aan te brengen.

De wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimper-krultang worden hierdoor overbodig. Lash Lift is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers gelift, om een sprekende blik te krijgen.

Voordelen van Lash Lift

 • Verbetert de wimpers door het liften vanaf de wortels
 • Eigen wimpers lijken langer
 • Ogen lijken groter
 • Geeft een natuurlijke uitstraling
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
 • Geen mascara of wimper-krultang meer nodig
 • Geschikt voor korte en lange wimpers
 • Resultaat 8 tot 10 weken zichtbaar
 • Prachtig resultaat
 • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen (na 24 uur)

De behandeling duurt circa 60 minuten en kost € 49,- (dit is inclusief verven van de wimpers)

Maak gelijk een afspraak!

Read More
jan12

Nieuwe beMineral Mascara

Eindelijk is het zover, beMineral heeft een nieuwe mascara gepresenteerd: “All You Need Mascara”!

De mascara onderscheidt zich door de unieke formule en samenstelling en heet “All You Need”, omdat het werkelijk alles biedt wat je nodig hebt in een mascara:

 • Volume van de wimpers met perfecte separatie
 • Verlenging van de wimpers zonder te verzwaren
 • Optimale smeerbaarheid
 • Goede kwaliteit
 • Lange houdbaarheid

Prijs: € 26,50.  Verkrijgbaar in de salon 🙂

Read More
dec17

Nieuwsbrief december

Mocht je de nieuwsbrief gemist hebben, dan is deze ook online te lezen met het laatste nieuws van ClaryCare (zoals: nieuw merk, nieuwe lokatie, nieuwe behandeling… lees snel verder! 🙂

 

Nieuwsbrief december

 

Read More