Nieuws en trends

jul05

Verhuisd!

Meer dan 15 jaar zat ik met mijn salon op het vertrouwde stekje aan de Kroonkampweg in Haren. Daar is nu een einde aangekomen.

Nadat we vorig jaar maart verhuisden van Haren naar Glimmen betrokken we een woning aan de Rijksstraatweg met daar achter een groot pand / kantoorruimte. Het was een van mijn wensen om achter het huis mijn salon te hebben.

Na de verhuizing hebben we ruim een jaar zitten dagdromen, brainstormen, tekenen en ideeƫn zitten te maken hoe we het pand zouden inrichten. Doen we 1 ruimte, maken we meerdere ruimtes, zoveel wensen, zoveel mogelijkheden, maar ook een budget waar we ons aan moesten houden. Het ging verder, compromissen maken, offertes aanvragen.. totdat we afgelopen maart echt zijn begonnen met de verbouw van het pand.
Na 4 maanden hard werken was het zover. Een nieuwe ruimte en ClaryCare is verhuisd naar Glimmen.

We hebben het pand grondig verbouwd en er is een schitterende ruimte ontstaan voor mijn salon. Ik zit nu op de begane grond, je kunt hier ook makkelijk parkeren en er is een fijne wachtruimte met heerlijke koffie! Ik heb nu zelfs ruimte voor een extra praktijk/ specialist. Dus wie weet ga ik uitbreiden šŸ˜‰

Kortom, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe stek.

Praktische zaken:

  • Mocht u voor een behandeling komen, parkeren kan aan de Rijksstraatweg of op de oprit.
  • De Rijksstraatweg kan erg druk zijn, dus graag goed uitkijken met in- uitrijden.
  • Het adres is Rijksstraatweg 26. Direct naast ons huis op nr. 28.

Een video impressie:

Een foto impressie na de klik: